Monday, December 3, 2007

Desperat Stemmefisking

Tordenblogg-kåringen har pågått en stund, uten at den har blitt nevnt den noe særlig her. Nå er det dog bare 8 igjen, så konkurransen måtte jo bare bli tøffere enn tøffest. Og når Minneapolise i tillegg blir trukket mot Glamourbibliotekaren (av alle) i dagens kamp, da blir hun så redd at hun trygler på sine knær.

TRYKK HER FOR Å STEMME PÅ MINNEAPOLISE, SÅ BLIR HUN HOPPENDE GLAD!

Husk at du kan stemme både i pollen, og i kommentarfeltet. Gjør for all del begge deler. I kommentarfeltet er det lov å gi begrunnelse, noe som tas imot med takk, men det er absolutt ikke nødvendig. Hun setter pris på alle stemmene hun får!

Glamourbibliotekaren har dobbelt så mange lesere som Minneapolise, på en god dag (og da mener vi fra Minneas side, bibliotekaren ser ikke ut til å ha annet enn gode dager). Men vi tipper det vil forandre seg fort når vi nå avslører hvem som egentlig er mest Glamour av dem:

Fortsatt ikke overbevist? Vel, etter å ha fullført 21 sider intens økonomi og calculus har stakkars Minnea fortsatt to andre lekser og en presentasjon igjen før hun får lagt seg (det er fortsatt tirsdag kveld, eller natt, i statene) så sympatistemmer sier vi heller ikke nei takk til.

Er du for likestilling kan vi godt si at å legge en sånn konkurranse midt i eksamenstiden er diskriminerende mot studenter. Det er ikke Minneas feil at hun ikke får tegnet søte kaniner som Virrvarr, eller laget morsomme videoer som Esquil.
Og er det ikke super-feministisk å jobbe for å bli sjef en dag?

Minneapolise er barne -og dyrevennlig. For å demonstrere, her er hun oppdollet av sitt søte lille søskenbarn, og på klinern med en geit:Hva sier du? Liker du ikke barn? Da får dere som gjør det lukke øynene ett øyeblikk, her skal alle tilfredsstilles.
For den religiøse leser vil vi minne om at Minneapolise faktisk meldte seg frivillig til å lese i kirka da den nye ungdomspresten til sjømannskirka bli innvidd i Minnesota. At hun i telefonen hørte Ten Avenue istedet for Penn Avenue, og derfor (med leser nummer 2 på slep) endte opp i en helt annen kirke, med rare kapper, og lite interesse av å ha opplesninger på norsk, kan vi godt se bort ifra.

Den skrikende skriften i posten er, i tillegg til at vi har litt problemer med skrift formateringen i dag, til ære for de svaksynte.

Det er så mange grupperinger vi gjerne også skulle smisket til, men i mangel på tid vil vi minne om arkiv dykket, og håpe det finnes noe for enhver smak der.
Til slutt må vi si, nok en gang:


LØP OG STEM, NÅ! (i morgen er det for sent)


Oppdatert: Hjelp! Bibliotekarens fans er som maur, de er over alt og man aner liksom ikke hvor dem kommer fra. Da må vi bare trygle ennå litt til. Stem på Minneapolise, om ikke annet, fordi hun er så pen:


12 comments:

Virrvarr said...

Woot-woot! Jeg skal stemme på deg, jeg!
Også så søt du er som susser geit ^.^

Minneapolise said...

Kjæresten synes det grenser til utroskap, men den spurte så fint, så da fikk den et lite nuss ;)

Og en stemme, yay! Jeg trenger dem!

Snuppelura said...
This comment has been removed by the author.
Snuppelura said...

Selvsagt får du min stemme! :)

Glamourbibliotekaren said...

HAHA, kudos for bildet av Ridge og gjengen! :-D (hvorfor den serien har fått navnet "glamour" i norge, vet da fåglarna...)

(Og forøvrig - takk for støtte i kampen mot kjipe kommentarer/stemmebegrunnelser i forrige avstemming!!)

Frøken Makeløs said...

Du vet jeg heier på deg, Minnea!

Men altså, i følge det jeg hører har glam bib 2000 lesere daglig. Vil det si at du har 1000 (på gode dager)? Da er jeg mildt sagt nesegrus imponert og enda tusen hakk mer grisestolt av å ikke ha blitt grusa totalt i TB!

Victoria said...

Jeg tror du går videre, jeg!! Du er nemlig helt kjempefin! Du sprer så mange gode vibber, og fortjener alle de stemmene og all den rosen du kan få. Nemlig!

Minneapolise said...

Snuppelura: Tusen takk for den fine kommentaren i stemmefeltet! :)

Min kjære motstander: Jeg tipper at oversetteren syntes "the bold and the beautiful" var alt for avansert, og slengte på et ord han kunne.

Eller kanskje det er oppkalt etter deg?

Bloggosfæren har generelt en kjempefin stemning, så når noen forsurer den, så blir jeg irritert. Det er så unødvendig.

Makeløs: Det setter jeg masse pris på!

Må gjøre bedre research neste gang tror jeg. Sjekket ratix, og der hadde hun rundt 800 unike lesere i går, gikk ut fra at det var en vanlig dag. Jeg har rundt 400 på en god dag, mellom 100 og 200 ellers, så ingenting grunn til å være for imponert.

Victoria: Ååh, dere er så søte! :D
Det skal godt gjøres å gå videre på denne, bibliotekaren har sinnsykt med lesere, som er bare hennes, og ihuga fans.
Men jeg er kjempebra for alle de utrolig fine begrunnelsene folk har gitt, det varmer :)

Snuppelura said...

Æsj, skulle ønske du gikk videre. Nå gikk alle favorittene mine ut.

Martin said...

Ehm, det der virket komplisert..skal jeg altså stemmepå fire stykker? Kan jeg ikke bare stemme på deg da? =S

Du må svare meg her forresten!grrr:
http://martindrange.abcblogg.no/1196729341_04des2007.html

Heidi Fleiss said...

Du er så søt når du er desperat!
Synd det gikk som det gikk, men du har i det minste Q'en!

Minneapolise said...

Snuppelura: I'm sorry :(
Egentlig er jeg kjempefornøyd over å ha vunnet i kommentarfeltet, forventet jo å bli slått ned i støvlene.

Martin: Det var fullt lovlig å bare stemme på en kamp, det var det alle glam fansa gjorde.

Beklager at jeg er så dårlig å kommentere for tiden, er aldri hjemme lenger, jeg trenger et liv!
Skal hoppe innom nå.

Heidi: :)
Hadde ikke venta å vinne noe som helst, i alle fall ikke før det har gått et halvt år, så jeg er veldig glad for Qen, og å ha kommet så langt i tordenbloggen. Det aller beste er alle de søte kommentarene, dem skal jeg ta vare på :D