Friday, September 7, 2007

Bin Laden lærer av Kristin

(Bilde 1 fra 2004, bilde 2 fra 2007)

I motsetning til videoen i 2004 har han denne gangen krevd sine 30 minutter sminking før opptak (med farging av skjegg inkludert).

14 comments:

Esquil said...

følger du såpass med i norsk media, det må jeg si.

men jeg tror ikke skjegget er farget, jeg tror USAs forsøk på å avslutte livet hans er så til de grader mislykket at han faktisk blir yngre.

Miriam said...

Hehe. Da finnes det altså fortsatt noen som lar seg belære av Halvorsen?

Må være gledelig nytt for SV nå som de har fått sin laveste oppslutning før valget.

Vi får snakke med Bin Laden gjennom Krekar og få denne krekeren til å markedsføre bildene. Da fyker nok SV i været igjen.

Minneapolise said...

Eskil: Fra jeg flytta hit og frem til i sommer så leste jeg flere norske nettaviser per dag, ikke fordi jeg følte jeg måtte, men fordi jeg liker å vite hva som skjer der "hjemme".

Så i sommer ble jeg bare lei. Har ikke noe imot agurknytt som sidefyll, men synes ikke det var noe annet en stund, så et par tre måneder nå har jeg bare såvidt vært innom innimellom. Nå kom imidlertid lysten tilbake, muligens sammen med skolestart (uten at jeg skjønner hvorfor å ha mer å gjøre får meg til å lese mer).

"men jeg tror ikke skjegget er farget, jeg tror USAs forsøk på å avslutte livet hans er så til de grader mislykket at han faktisk blir yngre."

Den lo jeg godt av! Har gjengitt den to ganger allerede. Absolutt ukas kommentar! :)

Minneapolise said...

Miriam: Jeg vet ikke om noe kan redde henne nå, det er noe med kombinasjonen Halvorsen og økonomi som i alle fall har skremt meg fra å noensinne stemme SV igjen.

Jeg liker henne absolutt som person, men finansminister??

Gretten said...

Har du sett Bin Laden klippet fra Family Guy? Jeg tenker kun på det når jeg ser Osama i media.

Elisabeth said...

Hehe, det er godt å se at det er /noen/ som lærer av Kristin. Kanskje ikke helt den målgruppen hun ønsket å nå selv, men jeg synes hun skal være fornøyd med at hun når så langt ut!

Flopsy said...

Du er observant, Minneapolise :-)

Men det jeg lurer på er hvordan han har fått tak i fargemiddel til skjegget sitt. Hvor mange parfymerier finnes det egentlig i Afghanistan? Og har han farget det selv, eller fått hjelp av noen?

Jo mer jeg tenker på det, jo mer logisk blir esquil sin forklaring...

cat. said...

En forfengelig Bin Laden - den så jeg ikke komme. ;-)

Selvisk said...

Synes det er herlig å se at Kristin er blitt en moderne feminist som lar seg styre av samfunnets krav til et vakkert ytre! Deilig.. Når kommer perleøredobbene??

care said...

Bra assosiasjon :-)

Elise said...

Gretten: Kan ikke huske det, men tror jeg har sett de fleste episodene, så godt mulig (dårlig hukommelse for tiden)

Elisabeth: Nå har hun en som kan støtte hennes behov i media.

Flopsy: Har ikke oversikt over hvilke land det gjelder, men i noen land der kvinner må gå i burka er det vanlig med skjønnhetssalonger for kvinner, hvor de maler negler og sminker seg, ofte hver dag (det er mye mer enn hva jeg gjør i hverdagen). Her har ikke menn tilgang, og så lenge det ikke er menn til stede er ikke burka påkrevd.

Cat: Hehe, ikke sant?

Selvisk: Jeg venter i spenning på Bin Laden med perleøredobber i neste video!

Martin said...

Til Minneapolise: hva du får med deg =P

Til Gretten: JA! Jeg har sett den episoden hehe. Den er så utrolig tidig.

Mathias said...

Det finnes nok av arabere som ligner på Bin Laden, så det kan jo godt være en annen person, og at Bin Laden faktisk er død. Hvem vet? Dersom Bin Laden var død og Al-Quaida hadde innrømmet det, ville det selvsagt vært et stort nederlag for dem. Derfor prøver de å holde ham "kunstig i live" lengst mulig. Dette er bare en tanke, jeg har selvsagt ingen faste holde punkter.

Minneapolise said...

Det hadde muligens vært et nederlag for USA (les: Bush) også, så lenge de kan bruke ham som en unnskyldning for krigen.