Tuesday, September 4, 2007

Drømmen


Reklamebransjen har skjønt det, nå venter jeg bare på at teknologien skal følge etter...

13 comments:

Selvisk said...

Altså... NEI!

Snuppelura said...

Hihi, hadde ikke gjort noe!

Zarina said...

Du må ha hatt mareritt! ;-)

Jill said...

Å ja, jeg også venter på at dette skal kunne skje!

Elisabeth said...

HAHAAAA!!!!

JAAA!!!

Hvorfor har vi fått alle dritt-tingene? Jeg kan jo begynne å nevne et par:

Mensen. Graviditet. Pms. Innovertiss som vi ikke kan slenge ut hvis vi plutselig kjenner at vi må på do langt ifra et normalt toalett. Kjøkken- og husmor-stempel. Ekte jenter må også ha en viss evne til å kle seg opp til fine (eller hverdagslige) anledninger, sminke seg opp og klare å gå i høye hæler. Jeg tror ikke mannfolk skjønner hvor slitsomt dette kan være noen ganger!

Christine Marie said...

Det tror ikke jeg heller, hadde de skjønt det hadde de nok vært svært mye snillere mot oss.
Men for de gutta som mener de ville klart tingene fint selv, kan de jo alltids prøve (les: utfordring) å ta seg en bytur i høye hæler og en trang kjole.. :P
Så kan dere selv se hvor gøy det er..

Frøken Makeløs said...

Haha! :-D

Frøken Skavlan said...

Haha:D Men så sytete som mange gutter er når de feks har influensa - hvor sytete ville de ikke da blitt av ni lange måneder som gravid?;)

Minneapolise said...

Selvisk: Jo jooo!

Snuppelura: Ikke sant?

Jeg tror vi trenger flere kvinnelige forskere (noe å tenke på for dere som ikke er ferdigutdanna ennå)

Zarina: Det føles mer som å sveve på en rosa sky :)

Jill: Skal vi starte underskriftskampanje?

Elisabeth: Når vi først har graviditeten på plass kan vi godt snakke om å ta det et steg videre. Kjæresten kunne for eksempel hatt mensen annenhver måned, så blir det mer rettferdig fordelt.

Innovertissen er kanskje upraktisk når man ikke har et ordentlig toalett tilgjengelig, men jeg har inntrykk av at den gir muligheten for lengre og bedre orgasmer, så den kan jeg godt beholde.

Kjøkken og husmor stempelet må vi ta mye av skylden for selv føler jeg, så det er ikke urettferdig på samme måte. Vi trenger heller ikke sminke oss om vi ikke vil. Sånt er et samfunnsproblem som både menn og kvinner har bidratt til, og som vi kan ta valget å komme oss ut av, så det blir litt annerledes.

Christine: Jeg står klar med kamera!

Skavlan: Det er innmari trist at jeg har så mange forretningsreiser akkurat denne tiden, skulle jo gjerne vært og sette magen vokse og synge nattasanger for den, men noe må jo betale for bleiene også :)

Minneapolise said...

sett, ikke sette...

Elisabeth said...

"Innovertissen er kanskje upraktisk når man ikke har et ordentlig toalett tilgjengelig, men jeg har inntrykk av at den gir muligheten for lengre og bedre orgasmer, så den kan jeg godt beholde."

HAHA, jeg er så enig, så enig!! :D

Joda, sminke kan man selvfølgelig velge bort. Men personlig føler jeg meg ikke like vel på fest/utested som eneste jente uten sminke.. Så dette er vel mer et spørsmål om hva hver enkelt jente føler for.

Virrvarr said...

Haha- fantastisk bilde! Jeg er også for den ideen ^-^

Gutter har en altfor lettvint jobb når det kommer til babyproduksjon. De er bare med på moroa, og slipper morgenkvalme, bekkenløsning, fødsel og amming.

Amming, ja. Er det menigen at den kjekke, gravide mann skal amme også? Jeg kjenner jeg er litt skeptisk til tanken på en mann med store, melkesprengpupper...

Minneapolise said...

Jeg melder meg gjerne frivillig til amming om han bare tar seg av graviditeten, og viktigst - fødselen!