Saturday, November 3, 2007

Homecoming i bilder

Høsten er tematid i USA. Som om ikke Halloween og Thanksgiving er nærme nok midt i midteksamens-tiden, så skviser de jammen inn Homecoming midt imellom. Sports entusiast som jeg er (les: ikke lenge siden jeg fant ut at homecoming faktisk har mer med sport enn homecoming king and queens å gjøre, og for all del ikke spør meg hvilken sport), så måtte man jo få med seg paraden. Stine er tilbake i byen (og landet) for et par uker, her i nyinnkjøpt supporter jakke for anledningen.

Paraden ledes av politimenn som prøver så hardt å være barsk at vi må le litt av dem.Paraden gikk gjennom University Avenue, hvor frat-husene står på rekke og rad. Premie gis for beste dekorasjon, og årets tema er Golden Oldies (Goldy Gopher er skolens maskot).
Med marching band minner det nesten litt om 17 Mai.

Men med cheerleadersene forsvinner den assosiasjonen fort.


GOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOPHERS!

Ikke akkurat "Bring it on", men det hadde ikke vært meg på toppen der.


Og her har vi selveste Goldy!

The mayor var en livlig fyr. Har aldri sett ham i levende live før, så "The mayor" pilene var faktisk praktiske, om enn en smule merkelig.


Vote for me! Kandidatene for homecoming konge og dronning hadde hver sin bil, og viste frem sine beundringsverdige vinke og smile talenter.


Man blir i stemning av sånne parader, og det tok ikke lenge før jeg hoppet og vinket selv, for ikke å snakke om bilder av typen "yay-gratis-kondomer!"

Jeg kikket mer på hunden enn under skjørtene, bare så det er sagt.Denne skilte seg litt ut, og jeg aner fortsatt ikke hva den har med skolen å gjøre.


En gang cheerleader, alltid cheerleader!


10 comments:

Lothiane said...

Jeg tror ikke jeg helt skjønner hva Homecoming er for noe, men dette ser da innmari moro ut! :) Skikkelig action, skjønner jeg. Gøy å se, takk for titten!

care said...

Skjønner ikke heller så mye, men det er alltid gøy å se bilder.

Virrvarr said...

Jeg likte pilene på som peker på borgemesteren. Vi burde ha litt mer parader med kostymer, kjenner jeg. Hvorfor shower vi ikke mer i 17. maitog og sånt?

Minneapolise said...

Lothiane og care: Heh, det var sånne kommentarer jeg hadde håpet å slippe, har nemlig lite peiling selv.
Tror vi feirer at football-laget til skolen kommer hjem (fra å ha spilt bortekamper på sommeren).

Virrvarr: Absolutt gøyere enn 17 Mai ja (som liksom mistet poenget hos meg etter jeg ble gammel nok til å spise så mye is jeg vil når som helst).

Rigmor said...

Jeg forstår heller ikke helt dette med Homecoming. Men har det noe med hjemmekamp og semesterslutt å gjøre?? Betyr det da at en reinspikka Homecomingidiot kan reise fra universitet til universitet og gatecrashe homecomings i hele landet?

Selvisk said...

artige bilder. Blei litt skuffa over cheerleader-jentene riktignok..:)

Miss Piggy said...

Hei Minneapolise!!
Vet ikke hvor oppdatert du er her hjemme i lille Norge, men her er det et "dameblad" som heter Kamille. I siste utgave har de en artikkel om blogging, og der er faktisk din blogg avbildet!!! :D Med dette om homecoming. Var litt artig å se, for jeg har jo fulgt litt med her inne hos deg.

Ville nå bare opplyse deg om det *fnis* Du er litt sånn mini-kjendis ;)

Minneapolise said...

selvisk: Du hadde ikke engang sansen for de i 50-åra?

Miss Piggy: Jeg er tydeligvis ikke særlig oppdatert, for dette ante jeg ingenting om! Men så morsomt da!! :D
Nå er jeg litt nysgjerrig, sier de noe om bloggen? Mulig jeg må sende mamma på Kamille leting nå ;)

kj said...

Homecoming is when alumni who graduated "come home" to the school campus (as we have it also at high school) to celebrate reunions and meet up with former classmates. The parade and game and other festivities are to show "school spirit."

Minneapolise said...

Isn't the football team (or some sports team) also involved? I thought it was the end of the season, and we celebrated the teams coming back home for the winter. Not that I know for sure, when it comes to sports I don't really know anything for sure.

How do you know Norwegian btw?
I assume you understand some at least, since you knew what we were discussing.

And how did you find this blog? (sorry about all the questions, I get curious when I have readers from outside of the Norwegian blog environment.