Monday, November 26, 2007

Minnie Drømmer (I)

Jeg har lurt på å blogge om mine merkelige drømmer før, men har ikke vært sikker på om de er like morsomme for omverden som de er for meg når jeg våkner opp. Jeg er heller ikke sikker på om jeg rett og slett er rarere enn de fleste, eller om folk generelt sett har vett til å holde drømmer for seg selv. Gjør uansett et forsøk, så får dere gi tilbakemelding om dette prosjektet skal fortsettes.

Jeg har det med å få dårlig samvittighet for ting jeg ikke kan så mye for. I sommer var jeg invitert i bryllup til en venninne, men siden det var bare ett halvt år siden jeg hadde vært hjemme (i bryllup da også, jeg aner en viss trend i vennegjengen), og familien kom hit omtrent på samme tid, så valgte jeg å bli i usa hele sommeren. Jeg føler meg tydeligvis litt skyldig, for i natt drømte jeg om det for andre gang.

Denne gangen skulle jeg faktisk i bryllupet, og var på vei da noe vått blir spylt over hele buksa mi (til tross for at jeg aldri hadde funnet på å gå i bukse i et bryllup i virkeligheten, her bruker man kjole om man kan). Jeg hoppet selvfølgelig inn i skuret som så beleilig ligger rett ved, og sender en venninne for å hente ny bukse. Timene går, uten at hun kommer tilbake, og der står jeg resten av drømmen, bukseløs i et skur og ser på klokka mens jeg fortviler over at jeg går glipp av hele bryllupet.

Den klassiske drømmen er vel å komme på skolen og oppdage at man ikke har bukser på. Dette er det nærmeste jeg har kommet så langt.


(Til ære for dem som savner bimbo-bildene)

12 comments:

Hjorthen said...

Takk skal du ha for bildet!!!

Minneapolise said...

Det forvirret deg ikke denne gangen altså? ;)

Hjorthen said...

Jeg kjenner deg nå vet du, bimbotaktikken funker ikke på meg lenger.

Frøken Skavlan said...

Pinlig og morsomt!
(Og veldig deilig når slikt faktisk er en drøm...)

Minneapolise said...

Det var en lettelse å våkne ja, den siste delen var uutholdelig lang.

Victoria said...

En gjenganger hos meg, er at jeg skal holde et eller annet foredrag en dag det er planleggingsdag i barnehagen (hm, egentlig drømmer jeg ikke *så* praktiske detaljer som planleggingsdag, men ungene er i alle fall med meg dit jeg skal). Alt er kaos. Jeg er ikke forberedt, jeg mister ungene, jeg finner dem ikke igjen. Etter foredraget skjer det enda en ting jeg ikke fikser.

Det er liksom som om utilstrekkligheten skriker til meg mens jeg sover !!

Men. På dager etter slike drømmer, så er jeg supereffektiv. Løper rundt og fikser ting hele tiden, legger meg sliten, og så er det pokker meg påan igjen når jeg har sovnet.

Kronisk stresset. Må ha fritid. Nå.

I det siste har jeg brukt litt tid på å lese blogger, som en slags rekreasjon. Så i natt kommer jeg vel til drømme at jeg stryker til eksamen i ren *bruke for mye tid på facebook*-stil.

Victoria said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Victoria said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Victoria said...

Hva skjedde nå, da? Kommentaren kom tre ganger! Tre ganger norskstil i kommentarfeltet :-/ Fint om du sletter to når du ser det, ellers vil jeg vel fremstå som noe over snittet energisk :-)

Minneapolise said...

Victoria! Du får ikke bedre karakter for å skrive langt om du bare repeterer deg selv! ;)

Drømmer der alt vi er redd for å gjøre galt går galt er stress, og så kommer de ofte når jeg er stressa fra før, så da blir det nesten dobbelt opp. Litt overrasket over at jeg ikke har hatt en denne uka egentlig.

Jeg er sikker på bloggen min er godkjent kilde ved enhver eksamen, så ingen grunn til bekymring :p

Victoria said...

Hurra! Da er jeg reddet :-) Men i dag bør jeg vel ta meg bloggpause, lese litt nå , slik at jeg slipper å være oppe til 0200 i natt også.

Ha en kjempefin dag!

Zava said...

Har ingen faste drømmer som jeg kommer på, men det var en gjenganger for noen år siden. Drømte at jeg våkna opp sittende på et toalett uten vegger, typ på et festivalområde. Akkurat som deg så hadde jeg ingen bukse, og heller inge truse. Så der ble jeg sittende på toalettet, mens jeg trakk og trakk i t-skjorta i håp om at den skulle bli lengre. Fryktelig pinlig. Noen kan sikkert tolke dette for oss...