Wednesday, June 20, 2007

Black 'n decker

Lothiane klager over oppussing i blokka i innlegget håndtverkere fra helvete, noe som minte meg om tidligere erfaring med borrende naboer.

Jeg bodde et år på Kringsjaa Studentboliger i Oslo, og der var vi i månedsvis plaget av intens borring fra etasja over. Det var så ille at folk fra etasja under oss igjen kom til oss og klagde. En dag møtte jeg på vaktmesteren i gangen og spurte hvor lenge oppussingen skulle vare. Han kunne fortelle av det ikke var meningen det skulle vaere noe bygging i vaart bygg, ingen hadde tillatelse.

Jeg syntes det minnet mistenkelig om den horrible novellen Black 'n decker om en mann som kjøpte seg ny drill og ikke kunne slutte å borre. Etter at han hadde gjennomborret alle møblene i leiligheten ringte en irritert nabo på døra for å klage. I sin borringsabstinens endte mannen med å borre i stykker naboen. (Og dette fikk de oss til aa lese paa skolen..)

I likhet med novellemannen så hadde også vår mann (eller kvinne) borret så mye og så lenge, at det umulig kunne være noe igjen å borre på en liten studenthybel.

Så en dag ringte det på døra. En jente fra etasjen under var så lei av borringen. Vi fortalte at det kom nok fra etasjen over, og hun bestemte seg for å gå opp enda en trapp i sitt oppdrag (mission silence). Tenk paa black 'n decker sa jeg til romveninna mi, nå kommer vi ikke til å hoere mer borring om en liten stund.

Og jeg hadde rett....

6 comments:

Lothiane said...

Ååååh, så skummelt!!!! :-O

Håper hun overlevde. Hehe... :)

Skikkelig thriller det her.

Det har skjedd litt av hvert her og, men skal blogge om det. Følg med. ;)

(ikke så skummelt som det du beskriver da)

Zarina said...

Slutten på historien din kan man jo ha forskjellige innfallsvinkler til. Ikke godt å si hva hun sa.
Eller gjorde.
*ler*

Minneapolise said...

Lothiane: Ivertfall om man har god fantasi og gjerne vil det skal vaere skummelt. Tror jeg har varige men av aa vokse opp in the middle of nowhere der ingenting skjer. Eller av aa bli utsatt for saanne noveller paa ungdomsskolen, ikke vet jeg..

Zarina: Joda, aner ikke hva som skjedde. Godt mulig han/hun fikk daarlig samvittighet naar noen sa fra og slutta av den grunn. Alt jeg vet er at en liten stund etter stoppet det opp, og siden det hoerte vi aldri borring igjen.
Saa jeg fikk rett i alle fall (og det er jo det viktigste :p )

Kent said...

så vi får aldri vite hva det var naboen skulle lage så mye hull i? kunststudent med et kjempe prosjekt?

trond said...

Hmm... kan du ikke installere norsk språk på PC'en din? Det er jo kjempeenkelt og tar mindre enn ett minutt, ihvertfall dersom du bruker Windows... Så fikser du dette med æ, ø og å istedet for de irriterende dobbelt-a'ene. Du kan tilogmed skifte mellom norsk og US-tastatur ved å trykke alt + shift...

Minneapolise said...

Kent: Vet ingenting, men jeg liker min drillemani teori.

Trond: Skal proeve det, se om jeg faar lasta ned. Gamle laptopen var norsk, saa har ikke hatt problemet foer. Hadde tenkt aa kjoepe norsk tastatur aa koble til, men det er kanskje ikke noedvendig da?