Friday, June 29, 2007

Kristenblogg - beste bloggunderholdning i agurktiden?

Ikke akkurat en blogg jeg hadde forventa å bli fast leser av (fast er kanskje en smule overdrevet), men den er jo sa himla underholdende. Jeg blir ikke provosert en gang, jeg bare ler.

"Kampen for eit kjønnsnøytralt ekteskap, vil ikkje stope med det homofile ekteskapet. Det neste komer til å bli antalsnøytralt, slektsnøytralt, aldersnøytralt, osv.Måle er det multiseksuelle samfunne."

Jeg og kjæresten venter i spenning med å gifte oss, til ekteskapet kan inkludere en toåring, to giraffer og en appelsin...

22 comments:

Simen Eide said...

God underholdning er det hvertfall! La nå agurkene få gifte seg, undertrykkelsen har vart lenge nok... :-)

radiohode said...

Hvorfor skal agurkene plutselig bli så fremelsket? Hva med redikker, tarantellaer og giftige alger?

Minneapolise said...

Haha, jeg tror de jentene som har en tendens til å falle for bad guys nå kommer til å gå over til en forkjaerlighet for giftige alger..

Minneapolise said...

Velkommen til bloggen forresten Simen :)

Nicolas said...

Kristenblogg er en tulleblogg. Men dersom man føler seg dum og teit en dag er det alltid fint å ta en tur innom for å se at du er godt innenfor normalen.

Forøvrig håper jeg folk går inn på www.sija.no og signerer for å la homofile få gifte seg også :)

Nicolas said...

Altså, jeg mente ikke å antyde at kristenblogg er en ironisk blogg når jeg skrev at det var en tulleblogg (hadde det bare vært så vel!).

Måtte bare påpeke det.

Amos Keppler said...

Agurker er veldig sexy, etter min mening.

Nå må jeg tilføye at jeg orker ikke lese kristenblogg. Det blir rett og slett for mye for en stakkar.

Minneapolise said...

Nicholas: Signert for lenge siden :)

amos: Naa maa du ikke skremme de stakkars kristenbloggerne. Veien er ikke lang fra "agurker er sexy" til "jeg vil gifte meg med agurken min"

Martin said...

Jeg ler også. Men ikke av Kristenblogg =P
Men av hele situasjon: "Kristenblogg på kant med resten av blogge-Norge."

Esquil said...

hehehe

skikkelig bra melding der i siste avsnitt :)

Pastor Trond said...

De kaller meg usriøs oge r sur fordi jeg kaller meg pastor.

Minneapolise said...

Martin: Jeg ser ikke ned paa religion, og vet det finnes reflekterte folk paa kristenblogg. Men de smaaekstreme (og etter min mening humoristiske) innleggene er ikke akkurat en sjeldenhet. De som skriver disse har lett for aa fordoemme andre, saa jeg har ikke daarlig samvittighet for aa le litt av dem. Vil ikke si det er kristenblogg mot resten, mer at noen paa kristenblogg har meninger om hvordan folk skal og ikke skal vaere, og noen av oss utenfra har meninger om noen av disse meningene..

Esquil: :)

Pastoren: Jeg kaller meg Minneapolise, men jeg er egentlig ikke en by...

Undre said...

Takk! Det var akkurat den positive vinklingen på et begredelig tema som jeg trengte før jeg tasser til sengs (uten noen toåring, giraff eller banan!).

*klukk-le*

Martin said...

Til minneapolise: Bra du ikke kaster alle kristenbloggerne under en kam eller hva det heter ;P

Like utenkelig ville det av meg å kaste alle muslimer, homofile, humanetikere,new-agere, wicca-hekser,nynazister, venstreekstremister osv, under en kam. Ganske enkelt fordi vi alle er individer. Et innlysende faktum som mange glemmer eller fortrenger alt ettersom.

Minneapolise said...

Undre: Aa gaa til sengs alene er saa 2006. For aa gjoere overgangen til i dag litt lettere kan jeg foreslaa gorillaer (som deler 99% av vaare gener), eller fjortiser (som er midt mellom barn og voksen). Det er ikke lett aa foelge med i tiden, men det maa til!

Martin: Noen individer liker aa fordoemme andre individer. Disse individene har jeg lite respekt for, kristenbloggere eller ikke kristenbloggere.

radiohode said...

http://kooperativet.wordpress.com/2007/07/01/nytt-fra-webshopen/

Martin said...

Du sier du bare latterliggjør de som fordømmer, men du ler av hele Kristenblogg...istedenfor å kritisere visse type innlegg.
Ergo er det vel logisk å trekke slutningen at hele Kristenblogg er fordømmende og latterlig sett fra ditt syn?..

Les gjerne dette innlegget:
http://martindrange.abcblogg.no/1183489582_bloggerne_disser_kris.html

Minneapolise said...

Martin: Jeg kan ogsaa si at noen har en innmari bra blogg, selv om det kanskje er middelmaadige poster innimellom. Det er kalt generalisering. Generelt sett er det mye aa le av paa kristenblogg.

Martin said...

Generalisering er et menneskelig onde som jeg mener vi burde bekjempe. Du kan selvsagt mene noe annet.

Minneapolise said...

Det er en ting å generalisere store grupper folk, som f.eks å si at alle muslimer er terrorister, eller at jenter ikke kan kjøre bil (hmmf gretten), den type generalisering er jeg veldig imot. Saerlig etter at en test i en av de mann kvinne bøkene bestemte at jeg var enten en mannlig mann eller til noed en lesbisk kvinne.

En annen ting er å si at kristenblogg.no er underholdende. Som var eneste generaliseringen jeg gjorde i dette tilfellet. Det betyr ikke at hvert eneste innlegg er det, men at leser jeg kristenblogg så finner jeg alltid noe underholdende, og gjerne mye av det.

Det blir mer som å si at det er varmt på sommeren og kaldt på vinteren. Det finnes kaldere dager på sommeren, men det er generelt varmt, og det er unødvendig å skulle si "det er varmt de fleste dagene på sommeren, men noen dager er kaldere, og temperaturen varierer. Det skjer også en sjelden gang at det snoer midt på sommeren". Når man kan si at "sommeren er varm" ferdig med det liksom.

Martin said...

Fair enough

Laila said...

Du må gjerne le det bort, men noen folk - bl.a. et av våre politiske partier (Venstre) - mener faktisk i fullt alvor at vi bør kunne bruke betegnelsen 'ekteskap' også om samliv mellom flere enn to personer. Så definisjonsgrensen er nok ikke på langt nær fastsatt ennå, skal du se. All den tid alle samlivsvarianter plent må HETE det samme, uansett sammensetning, vil problemstillingen bli aktuell igjen og igjen, helt til ekteskapsdefinisjonen favner om alle tenkelige samliv.