Friday, June 8, 2007

Min drømmekjæreste

Og da mener jeg ikke den perfekte kjæreste, faktisk nesten det motsatte. Tingen er at etter tre år i et forhold jeg er kjempefornøyd med, så drømmer jeg stadig vekk om meg og kjæresten min. Det rare er bare at i flesteparten av drømmene så er ikke kjæresten han jeg er sammen med i våken tilstand. Ikke er det andre jeg kan si hvem er heller, de bare er der, kjæreste for en natt liksom, og i drømmene er det så naturlig at jeg ikke tenker over det i det hele tatt. Ikke før jeg våkner og forteller den virkelige kjæresten om den rare droemmen jeg hadde. For eksempel her en natt drømte jeg at jeg møtte en jente i en klesbutikk som stjelte buksa mi, og etterhvert endte med å stjele kjæresten min også. Chris spør håpefult "Was it me?" Noe det selfoelgelig ikke var denne gangen heller. Men hvem vil vel være kjæresten som lar seg stjele av ekle buksetyver. Det viktigste er at jeg våkner opp veldig fornoyd med akkurat den kjæresten jeg har :)

Men jeg er litt nyskjerrig. Er jeg den eneste som er ufrivillig "utro" i de fleste drømmene mine. eller er dette et vanlig fenomen som man bare ikke snakker for høyt om?

5 comments:

Hjerterdame said...

Hehe, det har iallefall skjedd at jeg har drømt slik også, men ikke så ofte. ;)

A girl said...

hehe, tror nok det der er ganske vanlig, ja. ;)

Minneapolise said...

Bra det ikke er bare meg. Kjaeresten innroemte at han er droemmeutro han og, saa da er det jo greit :)

Esquil said...

Drømmene mine ligger "etter" det virkelige livet. Altså i starten av et forhold er jeg typisk singel i drømme, og etter det er slutt er det fortsatt en mer og mindre ansiktsløs kjæreste der. Personene i drømmene forandrer seg gjerne underveis i drømmen.

Effekten var deilig mens jeg var i militæret, da var jeg fri hver natt.

Minneapolise said...

Bra naar man kan vaere det motsatte i droemme, saa savner man aldri noe liksom :)