Tuesday, October 23, 2007

Amerikanisert (del 3)

Ting jeg har vent meg til:

Bombetrusler

Sånne emailer (denne kom nettopp) får vi med jevne mellomrom:

The University Police Department has received a bomb threat for the following buildings: Blegen Hall, the Social Sciences Tower, and Anderson Hall on the West Bank. These buildings are being evacuated and closed for the day. Evening classes are canceled in these three buildings.

Those individuals in Blegen Hall, Social Sciences Tower, and Anderson Hall should secure your work spaces, take personal possessions, and leave for the day.
De har fortsatt ikke funket til min fordel. Enten kommer de til tider jeg ikke er på skolen, eller så har jeg klasse i et annet område. Tidligere i dag hadde jeg for eksempel klasse i Blegen Hall. Jeg krysser fingrene hver gang jeg har en prøve jeg ikke er forberedt på, men innringerne har tydeligvis en helt annen timeplan enn meg. Damnit!

10 comments:

Elisabeth said...

Hehe, ja forbanna terrorister, kan de ikke ringe å høre om det passer den dagen da!

emelie said...

Og hva med den dagen det plutselig passer? Da ønsker du sikkert at du ble hjemme istedenfor :)

Programsekretariatet said...

har du ikke skjønt at du må ringe selv......;-)

Lothiane said...

En litt annen virkelighet enn man opplever her i landet. Typisk da at det ikke skjer når det passer for deg, men programsekretariatet er vel inne på noe. ;)

Minneapolise said...

elisabeth og emilie: terrorister og terrorister, det er aldri faktiske bomber. Etter 9/11 har bombetrusler blitt en effektiv måte å skulke unna ting på, fordi alle er nødt å ta det seriøst hver eneste gang.

program: Hehe, joda, jeg er nok litt for snill jente for akkurat den...

Lothiane: Jeg er overrasket over at de aldri tar dem som ringer (så vidt jeg vet), men jeg skjønner heller ikke at folk tar sjansen på det. Er det verdt å risikere for en god karakter liksom?

Marina said...

En dame jeg kjenner som engang var i den amerikanske hæren fortalte meg engang at da hun var stasjonert i Tyskland ble det til stadighet ringt inn bombetrusler til avdelingen hennes sent på kvelden. Og så måtte alle løpe ut av bygningen i akkurat hva de sov i (ofte ikke mye), og artilleristene i bygningen like ved fikk sjansen til å se alle damene stå i formasjon halvnakne. Denne avdelingen var den eneste på den posten som hadde kvinnelige soldater.
Etter at dama jeg kjenner fikk resten av damene i avdelingen overbevist om at det var en god ide å sove i rommelige trengingsdresser ble det snart slutt på tullet.
Noen som tør gjette hvem som var bak oppringingene?

Minneapolise said...

teeeerrorister?
det må ha vært terrorister! :)

Undre said...

Jeg setter $3 på at det er en foreleser som er på ferde. :D

Rigmor said...

Du får i allefall noe godt ut av dem. Jeg syntes bare all trafikken stopper og t-banene slutter å gå når det kommer varsler her. Og det er irriterende, det!

Minneapolise said...

Undre: Haha, det er godt mulig!

Rigmor: Hadde vi hatt et t-bane system som funka bra her så hadde det kanskje hatt en funksjon å ringe inn bombetrusler der også :p