Saturday, July 28, 2007

Feriebilder11 comments:

Minneapolise said...

Jeg gir opp å prøve å gjøre det bedre, eller å skrive i posten *ikke så glad i bildefunksjonen til blogspot*

Legger også merke til at en del av bildene har blitt sletta mens jeg prøvde å fikse.

Anyway

Første bilde er Minneapolis by, hvor gamleste bygget i byen, Foshay Tower (forøvrig der det norske konsulatet har kontorer), speiler seg i et av de nyeste byggene.

Ellers er måkene fra Duluth, en liten by nord i Minnesota.

Vannet/elva er Itaska Lake, der Mississippi River starter, før den fortsetter ned gjennom hele USA.

Vi er ute og spiser barbeque ribs på "Famous Dave`s"

Egoisten said...

Jeg hater også den bildefunksjonen. Jada, jeg HATER!

For øvrig var måkebildene kongebra!

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med balansert forhold til måker

Minneapolise said...

Hehe, gi meg et par måneder til med blogging, og forsøk på bildebruk, så kommer jeg nok til å bruke sterkere ord jeg og.

Og tusen takk for den :) Må innrømme at jeg alltid benytter muligheten til å misbruke levende modeller uten rettigheter som jeg kommer over, altså dyr og fugler, til å øve meg på å bruke speilrefleksen. Veldig hyggelig med komplimenter sånn i begynnerfasen :D

Jeg vokste opp ved sjøen, og har ikke det beste forholdet til måker sånn sett. Men de blir innmari fine på bilder, og ikke en eneste en bæsja på kameraet den dagen, så jeg er fornøyd!

Merethe said...

Jeg synes det er artig å titte på bilder i bloggene.

Confiteor said...

Kjente igjen det første bildet ja ;)

Artig med bilder! Gjør det hele mer personlig :)

Lykke said...

Så fine bilder:) Bruker mye måker som motiv sjøl, disse var flotte.

Jill said...

Fine bilder!

Dersom du ber Blogger midtstille istedenfor venstrestille (som det ser ut som om du har gjort her), setter den ikke bildene sånn hulter til bulter og side ved side, da kommer de rett under en annen

:-)

Marie said...

Å heldigeheldigesen. Jeg har skikkelig lyst ut å reise. Savner de lange late sommerene da jeg var student. =( Sett pris på dem mens du har dem, for når du havner i jobb så er det slutt.
Men neste år, da SKAL jeg ut å reise. =D

Minneapolise said...

Merethe og Confiteor: Samme her, synes bloggen lett ser så død og kjedelig ut uten, så prøver å snike dem inn innimellom :)

Lykke: Takk :) Ja, måker funker som sagt veldig bra på bilder. Noe med at de er lydløse da kanskje...

Jill: Planen var å ha bildene til venstre, så skrive forklaringer til høyre. Det kunne jeg bare gi opp, men gadd ikke legge dem inn på nytt som midtstilt. At de ble litt tilfeldig plassert synes jeg er greit, bare irriterende å ikke få dem til som jeg ville.
Men takk allikevel :) skal gå rett på midtstilling neste gang!

Marie: Nå reiste vi bare rundt i staten jeg bor i med bil, så langtur var det ikke. Men hadde jo familien med, og fikk sett litt nye steder, så da ble det veldig bra :)
Dette er min første og siste avslappende ferie på en stund, med skole, jobb, og internships, så kommer det til å gå i ett fremover.. Gruer meg litt!

Komme å besøke meg neste sommer da! :D

Avil said...

Kule måker.

Jill said...

Har også fosøkt meg på det du skriver, men måtte bare gi opp, jeg også. Riktig irriterende bildefunksjon og satser midtstilling, da slipper jeg all irritasjonen over at dette programmet "tenker" for mye selv :-)