Friday, August 17, 2007

Og nå over til noe direkte latterlig

Blitt veldig seriøst her inne siste tiden, men det vil fort forandre seg. I går kom jeg nemlig i fare for å slå på tven midt på dagen. De fleste har sikkert fått med disse tv programmene hvor man har et utvalg av det verste rasket av mennesker USA har å by på i studio, og de kommer med innrømmelser som "Jeg er gravid med tvillingbroren din" eller "selv om vi har DNA testa 45 menn allerede så er jeg 120 prosent sikker på at det er du som er faren til barnet mitt, din drittsekk!" Gjerne fulgt av en halvtimes slossing mellom to jenter, hvor puppene mirakuløst popper ut, samme hvor påkledde de er (and trust me, dette er ikke den typen nakenhet du vil se)

Jeg har vent meg til disse, og heldigvis har vi tivo, så jeg ser lite vanlig tv uansett. Men nå har de vært usedvanlig over-kreative i søppel-tv industrien, og faktisk laga en krysning mellom disse programmene og PICTIONARY!

jupp du leste rett...

Først ute i går var (dame med rart navn 1). Programlederen henter ut hennes beste venninne (dame med rart navn 2) og sier, "venninna di har noe hun vil fortelle deg".
Så tar han frem en stoppeklokke. "Du har 60 sekunder på deg". Dame 1 tegner febrilsk. Det ser omtrent sånn ut:
Dame med rart navn 2 prøver seg frem

eye bed you man?

I sleep your man?

I'M SLEEPING WITH YOUR MAN!!!

WHAT???

Og etterpå hadde de en hyggelig samtale med kjæresten hennes på telefon, noe som ble kalt "the uncomfortable phone-call" med en veldig fin intro sang, og som programlederen sa "for å bringe noe morsomt inn i alt dette"

Det er et vakkert land jeg har blitt en del av, er det rart folk er stolte over å være amerikanere?

16 comments:

Marina said...

Den der har ikke jeg sett enda!
Og det blir vel en stund til jeg kjøper meg tv uansett. Det er enkelte nye ting jeg bare ikke har noen interesse i å prøve...

Solveig said...

Utrolig. Only in America...

Minneapolise said...

Marina: Men det er så mange gode programmer også, synes tv har blitt bedre med årene, mens hollywood filmer går stadig nedover. Nå må jeg nesten skrive anbefalingspost også :)

Solveig: Det er nok noen ting man aldri vil finne utenfor dette landet...

Undre said...

Hihihi. Hvor tar de det fra!?!

Og med all den kreativiteten, hvor blir det av de ideene som kunne blitt skikkelig bra TV?

Minneapolise said...

Jeg aner ikke Undre...

Men det er bra tv på kveldstid nå, særlig en del mindre kanaler har noen veldig gode tv-serier. Mer om det i neste post :)

De som sitter hjemme og ser tv på dagtid er vel mer typen som aldri blir lei av å se de samme kranglene om igjen og om igjen.

Merethe said...

En liten digresjon. Jeg svitsjet innom MTV og så en kjent popsanger som umiddelbart fikk meg til å tenke på deg. Vet du hvem jeg sikter til? Dere er innmari like...

Minneapolise said...

Hmm. Sånn bortsett fra mine thailandske venninner som synes jeg ser akkurat ut som alle blonde kjendiser som finnes, så er det ikke noe jeg hører ofte.

Har vridd hodet nå, og kikka innom MTVs hjemmesider, men kommer ikke på noen. Hvem da??

Lykke said...

Dette minner meg om en uforglemmelig episode av Jerry Springer, et juleshow. En fyr hadde stått i med tre stk trailertrash på en gang, de fant det ut, og hevnet seg på en eller annen måte, husker ikke hvordan. Anyway, han blir en smule kranglete,og tilslutt reiser han seg opp og peker på en etter en av kjerringene; Merry Christmas, ho, ho, and ho!

(forøvrig, du ligner litt på Celin Dion - ihvertfall på bloggbildene dine) :)

bigdaddy said...

Tror landet må ha en viss størrelse for at en kan lage slike programmer. Utrolig.

Om en har seg med en annens mann, hvorfor i all verden skal en bekjenne dette på tv?

For meg blir konseptet meningsløst. Likevel kan jeg se underholdningsfaktoren i det...

Merethe said...

Gwen Stefani.
Når det er sagt, så håper jeg du tar det som et komplement. For det er det. :-)

Merethe said...

http://www.youtube.com/watch?v=I7_zHz3seJE

Egoisten said...

Håper det blir mer av sånt i Norge. Vi trenger dette. Vi trenger det sårt. Egentlig burde vi få en egen norsk trash kanal..

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med få eller ingen impulser fra TV for tiden..

Grete said...

Er det mulig... Jeg går glipp av mye skjønner jeg ;)

Jill said...

Juhu, fantastisk! Og fullstendig absurd :-D

Minneapolise said...

Lykke: Kan du se for deg pictionary midt i situasjonen? Jerry er old news nå :)

Celine Dion ja. Det var sånne svar jeg fryktet.
Jeg har stor nese og langt ansikt...

BigDaddy: I tillegg til at landet må ha en viss størrelse er det nok også viktig med store forskjeller mellom fattige og rike.

Og du har et annet poeng jeg også tenkte over. Hun første dama ble liksom spurt hvorfor hun sa fra nå, og hun svarer at hun hadde innsett hvor dårlig gjort det var, og at venninna ikke fortjente det. Og da finnes det jo ikke bedre måter å gjøre det bedre på enn å la hele verden (les: alle idiotene som ser sånne program) vite at kjæresten hennes har vært utro.

Merethe: Den likte jeg bedre, selv om vi ikke er særlig like. Gwen er utrolig kul, liker stilen hennes!

Både Celine og Gwen er høye og kjempetynne da, jeg er lav og ikke akkurat tynn. Men jeg takker for komplimentet :)

Egoisten: Når den amerikanske konsulen i Norge spurte meg hva de kunne gjøre for å få flere norske studenter til USA, så bablet jeg i vei om å få godkjent fag fra videregående til førsteåret, same-state-tuition, og bedre informasjon. Men det kan jo gjøres så mye enklere! Vi burde gi ut disse programmene på dvd, med norsk tekst under for ordene som ikke er sensurert. Så hadde nok nordmenn komt i hopetall. Kjøpt seg bobiler og fått masse søte crack babies. Ok, det hadde kanskje ikke funket så bra studentmessig..

Grete: Det er mulig, men som sagt før, ikke alle steder - USA er noe for seg selv!

Jill: Absurd er ordet!

Miss Piggy said...

*hahaha* Ler meg skvett fordervet!! Dette er jo bare sååå typisk amerikansk. Nesten litt sånn Ricky Lake. Nesten fælt å innrømme det, men det er jo goddårlig underholdning på ekstremt høyt plan *thihi* Grei måte å få trent bukmuskulaturen på. Men man går fort lei.. Det er feilen. Og neste feil er at amerikanerne bygger videre på den kjedsomheten og lager noe verre neste gang

God bless America!! *hoho*