Tuesday, August 7, 2007

Se og Hør bryr seg om barna?

"Se og Hør-gründer Knut Haavik synes synd på barna som har to fedre, fordi de kan bli mobbeofre" skrev Dagbladet for noen dager siden.

At folk i Haaviks generasjon gjerne har holdninger mot homofile og andre som ikke er som dem er ikke akkurat noe nytt. Det jeg derimot ikke har fått med meg før er at Se og Hør bryr seg om barna nå.

Vi har jo alle sett en gråtende Mette Marit be nettopp dette bladet om å la sønnen hennes være i fred etter at han helt plutselig gikk fra å være en helt vanlig gutt til en del av kongefamilien. Jeg tenkte også på et intervju jeg leste for litt siden. Jeg husker ikke hvem det var, men hun var i alle fall dattera til en kjent figur. Hennes verste barndomsminne var da hun fant ut om farens utroskap og foreldrenes skilsmisse gjennom å bli stoppa av en Se og Hør journalist på vei hjem fra skolen en dag. "Kan du bekrefte at pappaen din har vært utro med...?" spurte han.

Jeg har en ide til deg Haavik. Kanskje du skal bekymre deg litt mer over kjendisbarna før du peker fingeren mot andre. Disse barnas situasjon har du jo faktisk makt til å endre på.

1 comment:

radiohode said...

Sånne greier plasserer Se og Hør midt i frp-land. Snodig? Neppe.