Sunday, August 12, 2007

What happens in Vegas does not necessarily stay in Vegas

Observasjoner og minner fra byen:

- De irriterende blinkende støyende spilleautomatene som er over alt, trekker faktisk til seg folk...


- Vonde føtter! Alt er stort i Vegas, enorme bygninger, enorme veier. Resultatet blir at avstander ser mindre ut enn de er, og dit vi skal kan gjerne være rett foran oss i en time før vi endelig faktisk er der. Kombinert med Vegas-sko (hadde med utelukkende høye hæler, må lære å tenke når jeg pakker) blir det fort kronisk vonde føtter og hovne tær.


- Vegas er barnevennlig. Stikk i strid med hva jeg hadde venta. Det er mye folk i gatene, og man kan gå rundt alene midt på natta uten å se noe som helst lugubert. En del foreldre tok med barna på bar, akkurat den skjønte jeg ikke helt. Det blir liksom litt feil når klokka er 2 på natta, vi er på bar, og Jenny sier til Dave: ”Watch your language, there are children present”. Litt utenfor byen var det mer det Vegas jeg hadde venta, med strippeklubber og moteller i lange baner. Og selv midt i turist-stripa hadde vanlige barer sånne plakater:


- Spot-the-hooker-leken. Siden det florerer med prostituerte noen steder, og de ser ut som ganske vanlige pene jenter, så endte det med konkurranse i å finne ut hvem som var det først.

- Alt var veldig fint, sydenfølelse, og litt luksuriøst over alt. Mye fo
ntener og statuer. Mange hoteller hadde temaer, noen etter byer som New York og Paris, New York New York var kuleste hotellet, inn og utvendig var det en miniatyr av byen.- Det dyreste bryllupet jeg har vært i så langt var også det kjedeligste. Nå har alle bryllupene jeg har opplevd vært bra, så litt urettferdig sammenligning. Likevel, hadde store forvent
ninger når det ble holdt på hotellet alle kjendisene bor i når de er i Vegas (Wynn), men luksus er ikke nødvendigvis det samme som moro. Det var koslig altså, bare ikke så veldig spesielt.


- Bruda som tok sin nederlandske manns etternavn, til tross for at hun ikke har sjans til å uttale det riktig.

- Jenta etter bryllupet som sa "Hei, jeg heter ....... , jeg liker puppene dine". For så å bruke resten av kvelden til å unnskylde seg.

- Kjæresten som etter å ha fått utdelt en hel bunke reklamekort for strippere (les: horer) på gata sier sympatisk "Ok baby, you can pick!" Jeg kan alltid stole på at han vil gjøre meg stolt når vi er ute blant folk.


- Limo for første gang- Siste kvelden var best. Bare jeg og kjæresten, og vi dro på date på restauranten i dette tårnet. Vi var så høyt oppe at vi så ned på helikopterne, og vi snurra rundt sånn at vi fikk sett ut over hele byen i løpet av 20 minutter. Satt i baren mens vi venta på bord, prata med en som satt ved siden av som viste seg å være sjefskokken, så da fikk vi bestillingstips :)
- Etterpå lekte vi modeller i vinden on "Top of the world" som restauranten og utkikksposten het.
- Vegas er litt annerledes.14 comments:

hjerterdame said...

Så fine bilder..! Det så artig ut iallefall. Gedigen spilleautomat da..!!! :-o Også hadde du så fine klær, spesielt den hvite kjolesaken. :)

Tror kanskje noen av bildene er borte? Av bruden og jenta som sa puppene dine var fine..? Hehe. <:)

radiohode said...

Tror dette er verdens sykeste by?

Confiteor said...

ooo, en gang skal jeg til vegas også :) men må spare opp litt cash først, for du finner meg ved blackjack bordet ;p


dere dro ikke en drive-in-gifting mens dere var der altså :)

Egoisten said...

Men vant du noe?

Puppene dine var fine de ja.

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med ace of spades

Minneapolise said...

Hjerterdama: Det var en veldig gøy tur, og så var det jo det perfekte sted å bruke kjoler, den sjansen lot jeg ikke gå fra meg :)

Tok mest bilder siste kvelden, dumt vi ikke tok mer før. Vil ikke legge inn bilder av brudeparet siden jeg skreiv at jeg ikke var imponert over bryllupet :p

Hadde flere bilder jeg hadde tenkt å få med, men som vi har fastslått tidligere så er ikke jeg og bildefunksjonen her godvenner akkurat.

Radiohode: Jeg vet ikke helt, det var faktisk ikke like ille som jeg hadde venta. Det var en av de reneste byene jeg har vært i, og helt fri for uteliggere eller andre tvilsomme folk. Jeg var egentlig imponert!

Confiteor: Kan anbefales! Craps er forresten gøyere enn blackjack, synes jeg da.

Drive through er jeg ikke fan av, kjøper ikke en gang mat på det, til nød kaffe..

Egoisten: Vi vant tilsammen omtrent samme som vi gambla for, så gikk i null.

De er ikke så verst nei ;)

radiohode said...

Trodde det var småvulgært å skryte av andres pupper, jeg?

Minneapolise said...

Jeg skryter av mine egne pupper, det er nok hakket mer vulgært. Men jeg synes folk burde gjøre det mer, finne ting de liker med seg selv og være stolt av det, istedet for å fokusere på det de ikke liker og få dårlig selvbilde. Det er nok deprimerte folk der ute!

radiohode said...

Hva annet kan jeg si nå enn at "dæven så flotte pupper du har!" Hm. Lurer på om jeg kommer til å venne meg til sånne komplimenter?

Jeg er nok mer komfortabel med å si "du har uhyre elegante ankler".

HvaHunSa said...

Oh! Hot mama i hvit kjole, du tok deg godt ut frøken.

Angpående meg selv er det visst rumpa mi som trekker komplimenter, ett eksempel er en over-kroppsfiksert homse som ble helt euforisk fordi han mente jeg har J-Lo-rumpe, han dro meg rundt i lokalet for å vise meg frem til vennene sine. Jeg protesterte jo ikke selvsagt :-)

Jepp, dette var litt egenskryt, på din oppfordring.

Marina said...

"Så fine pupper du har! Hvor har du kjøpt dem?"
Tro det eller ei, jeg har faktisk overhørt en kvinne si nettopp det til en annen. Men det var i New York, ikke Las Vegas.
Og at en amerikansk by er fri fra uteliggere og denslags folk betyr bare at de er mer intolerante enn den gjengse by der bare de plagsomme uteliggerne fjernes. Hvor de sendes til etter fjerning har jeg forøvrig ingen anelse om.

Minneapolise said...

Radiohode: Jeg har ikke noe i nærheten av elegante ankler, har egentlig ikke ankler i det hele tatt, beina går rett ned i skoa liksom. Så et puppekompliment blir mer troverdig :p

HvaHunSa: Flinke flinke jenta!! :D
Og takk :)

Marina: Haha, tviler ikke! Hva svarte hun??

Klar over at jeg er en smule kynisk når det gjelder uteliggere, hatt en del dårlig erfaring med dem!

tonita said...

Pupper, ankler og Las Vegas.

Jeg hadde ankler, jeg har pupper, jeg var i Las Vegas - for 40 år siden. (Men ble skilt i Reno)

Jeg sier ikke rett opp i ansiktet til jenter: Åh, så fine pupper du har.

Men når Betty har fått ny pupp, - og fikset litt på den andre, - da er det klart at jeg komplimenterer henne med fine pupper. Skulle bare mangle.

Hadde engang verdens lekreste ankler, - rasebein var det, - men nå er det bare ett igjen. Kreften og lymfødemet tok det andre.
Men pytt - høyrebeinet er like lekkert som før. Og puppene finere enn da jeg var 19.
*Må lære å kle meg til min fordel*

Marina said...

Jeg overhørte dessverre ikke svarte; det kunne jo vært interessant?

Minneapolise said...

Tonita: Jeg hadde bedre kropp før, men er flinkere å sette pris på den jeg har nå, litt ironisk, men tror det er vanlig å ha det sånn.
Marina: Hadde vært morsomt å vite ja :)